Project Description

Rakennekynnet

OTA YHTEYTTÄ

RAKENNEKYNNET

OTA YHTEYTTÄ

Kauniit ja huollitellut kädet ovat jokaisen naisen unelma. Tee unelmastasi totta jo tänään!

Rakennekynnet ovat luonnonkynnen päälle rakennettavat kynnet, jotka voidaan muotoilla ja koristella sinun oman halusi ja tarpeittesi mukaan. Rakennekynnet ovat kestävät, kauniin kiiltävät ja luonnolliset. Pituus määräytyy toiveesi mukaan. Geishan kynnet on erikoistunut geelikynsien tekemiseen. Geelikynnet ovat hieno tapa kaunistaa ja kohentaa ulkonäköä. Kynsien koristelussa vain taivas on rajana. Kynnet voidaan tehdä värikkäiksi ja tyylikkäiksi kuten myös luonnollisen näköiseksi ja tuntoiseksi.

Miksi valita rakennekynnet

Vaikka rakennekynnet eivät aina sovi jokaisen elämäntapaan, voidaan niillä piilottaa kynsien virheitä ja puutteita, sekä tehdä käsistä kauniit ja kohentaa samalla omaan ulkoista olemusta. Rakennekynsistä on apua niille joiden kynnet ovat lyhyet ja helposti katkeavat, koska rakennekynnet suojaavat luonnonkynttä ja lisäävät niiden vahvuutta. Rakennekynsistä on myös suuri apu henkilöille joilla on tapana pureskella kynsiä, koska rakennekynsien materiaali on huomattavasti kovempaa kuin luonnonkynsi. Lisäksi sormien ulkonäön muututtua kynsiä edes tee mieli pureskella.

Rakennekynsien huolto

Geelikynsien säännöllisten huoltojen avulla kyntesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Geelikynsissä huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. Tämä riippuu luonnonkynsien kasvuvauhdista ja siitä kuinka paljon niitä itse hoidat. Sitä ei kuitenkaan kannata venyttää liian pitkäksi, ettei luonnonkynnen kasvaessa kynnen tyveen jää suojaamaton alue ja ettei rakennekynnen painopiste siirry kynnen kärkeen.

Uusilla kynsillä saat myös itseluottamusta päivittäiseen elämään ja voit esitellä niitä ylpeänä kavereille ja ystäville. Kauniit kynnet eivät jää huomaamatta.

0%
Rakennekynsien joka viides huolto

Geelikynsien säännöllisten huoltojen avulla kyntesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Rakennekynsien joka viides huolto – 20%

OTA YHTEYTTÄ